Täti, joka suunnittelee Atrian ruoat

11.1.2017
Henkilöstö Kotimaisuus & alkuperä Ruoka & tuotteet

Bling… Sähköpostin merkkiääni ilmoittaa viestin saapumisesta. Sinne on saapunut viesti kummipoikani äidiltä. Poika kuulemma ylpeänä kertoilee kavereilleen, että hänellä on kummitäti, joka suunnittelee kaikki Atrian ruoat. Tämä viesti saa totta kai kummitädin sydämen sulamaan ja hymyn huulille, ihana pikkumies.

Poika kuulemma ylpeänä kertoilee kavereilleen, että hänellä on kummitäti, joka suunnittelee kaikki Atrian ruoat.

Kummipojan kanssa on ruokaan liittyvistä asioista keskusteltu useita kertoja. Ruokailujen yhteydessä hänelle on kerrottu, että hän syö kummitädin työpaikassa valmistettua ruokaa, kuten lihapullia. Pikkumies on silmät loistaen hieronut käsillään vatsaansa ja kehunut, miten hyvää ruoka on. Atrialla osataan ruoanvalmistus.   

Me kaikki Atrialla työskentelevät voimme samaistua tähän pikkupoikaan, kertoa työpaikastamme ja olla samalla tavoin ylpeitä tekemästämme työstä. Työstä, joka tehdään suomalaisessa elintarvikealan yrityksessä. Yrityksessä, jonka arvot pohjautuvat suomalaiseen lihantuotantoon, suomalaiseen työhön ja ruoka-alan moninaiseen osaamiseen.

Tämä ruokaketju lähtee pellolta ja päättyy meidän jokaisen ruokapöytään. Erilaisista työtehtävistä riippumatta jokainen meistä Atrialla työskentelevistä laittaa omalta osaltaan palan ammattitaitoansa jokaiseen tuotteeseen, mitä Atrialta kuluttajien tai ammattikeittiöiden ruokapöytiin lähetetään.

Jokainen meistä Atrialla työskentelevistä laittaa omalta osaltaan palan ammattitaitoansa jokaiseen tuotteeseen, mitä Atrialta kuluttajien tai ammattikeittiöiden ruokapöytiin lähetetään.

Lihapullat, makkarat, leikkeet, italiansalaatti tai mitä ikinä meidän kunkin ruokalautasella on, on vaatinut monen ihmisen työpanosta sekä monenlaista ammattitaitoa, raaka-ainetta ja tuotantolaitteistoa. Jokaisessa vaiheessa pakettiin on laitettu vain parasta osaamista. Muistetaan siis aina, kun kuluttajina ostamme Atrian tuotteita, että saamme joka kerta itse tuotteen lisäksi mukaan palan meistä jokaisesta.

Tulevanakin vuonna kummipoika saa syödä Atrialla valmistettua ruokaa. Samoin monet, monet muut henkilöt saavat lautaselleen Atrian rakkaudella ja huolella valmistettua ruokaa. Nautitaan siitä yhdessä ja ollaan ylpeitä suomalaisesta ruoasta.

Jaa

Kirjoittajan kuva
Kirjoittanut

Katja Keskiniemi

Katja Keskiniemi työskentelee Atrian tuotekehittäjänä. Kipinän ammattiinsa Katja sai isoäidiltään – työ ruoan parissa on hänelle kutsumusammatti. Työnantajaansa hän arvostaa etenkin siksi, että yrityksen juuret ovat suomessa ja kotimaisissa tuottajissa. Vapaa-ajallaan Katja harrastaa erilaisten käsitöiden tekemistä. Talvisin Lapin laskettelumatka tuo elämään jotakin sellaista mitä odotetaan läpi pimeän syksyn. Kesällä Katja singahtaa koiran kanssa lenkille mieluiten aamulla, kun kaikki muut vielä nukkuvat. Katja nauttii siitä, että saa laittaa ruokaa isolle, mieluiten mahdollisimman puheliaalle, seurueelle läheisiä ja rakkaitaan. Silloin hänen hyppysissään tuunautuvat kokeellisemmatkin reseptit – ahkera reseptien testaaja ei nimittäin valmista samanlaista ruokaa kahta kertaa.

Lue kirjoittajan muita blogeja