Nämä viisi virhettä pilaavat jauhelihasi kerta toisensa jälkeen

20.12.2017
Pakkaus

Jauheliha – tuo arjen pelastaja – on helpottanut suomalaisten arkiruoanlaittajien elämää jo useamman sukupolven ajan. Samaa ei valitettavasti voida sanoa sen pakkauksesta.

1. Rasian terävät reunat rikkovat kauppakassin ja sen sisältö leviää kaupan parkkipaikalle. Lapset eivät halua auttaa ostosten poimimisessa, koska on talvi ja sataa räntää.

2. Liian suuri rasia ei mahdu jääkaappiisi. Tai mahtuu, mutta ovi ei mene kiinni. Tai siis menee, mutta jää kuitenkin hieman raolleen.

3. Rasian avaaminen ei onnistu ilman työkaluja. Onneksi olet nuori ja kätevä käsistäsi, eivätkä sakset ole tiskikoneessa.

4. Jäteastiasi koko tuntuu olevan mitoitettu vain rasiassa jauhelihan seurana olevan aluspaperin varastointiin, itse rasialle ei roskiksesta enää tilaa löydy. Ylimääräiselle roskapussikeikalle ei yllättäen ilmoittaudu yhtään vapaaehtoista. Palattuasi roskakatokselta jauheliha on huomattavasti tummempaa kuin toivoisit.

5. Kun Spaghetti Bolognese on valmis ja pöytä katettu, nuorempi sukupolvi haluaa välttämättä tietää, onko liha antibiootitonta tai edes kotimaista, onko sen pakkaus kierrätettävä ja kenen tilalta liha on kotoisin. Varaudu myös kertomaan mikä on elämän tarkoitus.

Kun Spaghetti Bolognese on valmis, nuorempi sukupolvi haluaa välttämättä tietää, onko liha antibiootitonta, onko sen pakkaus kierrätettävä ja kenen tilalta liha on kotoisin. Varaudu myös kertomaan mikä on elämän tarkoitus.


Jauheliha on saanut uuden ja entistä ekologisemman pakkauksen, joka helpottaa tulevina vuosina miljoonia suomalaisia ruoanlaittajia. Pakkaus ei ole vielä täysin kierrätettävä, sen valmistamiseen käytetään edelleen uusiutumattomia luonnonvaroja, eikä se ole vielä käytössä kaikilla tuotteilla. Silti se on todistetusti maailman paras jauhelihapakkaus, ja sen sisältö maailman puhtainta ja jäljitettävintä jauhelihaa.

Jaa