Voitolla kesätyöhön

18.7.2016

Olen ollut nyt noin kuukauden Atrialla Sahalahdella töissä broilerilinjalla. Teen kaikkea broilerin eri osien leikkaamisesta sen pakkaamiseen. Työnkierto on monipuolinen, esimerkiksi fileelinjalla vaihdetaan tunnin välein tekemistä. Siinä ei pääse tylsistymään. Tällä kokemuksella voin sanoa, että perehdytys ja työnopastus toimii ja olen ollut tosi tyytyväinen.

Työkaverit ovat kaikki tosi mukavia, puheliaita ja kyselevät uudelta kasvolta paljon. Haluavat tietenkin tietää, että mikä kummajainen sinne on tullut. Voitin kesätyön Atrialla Taitaja2016-ammattitaidon SM-kilpailussa. Opettajani ehdotti, että osallistuisin kilpailuun. Lähdin kokeilemaan kuinka käy. Tulipa voitto tai häviö, tulisi ainakin hieno kokemus.

Viime talven työskentelin Tampereen Sokoksen palvelutiskillä. Siellä ei paljon ruhoja leikata, joten kevään aikana kävin harjoittelemassa koululla ruhon paloittelua.
Sahalahti sopi minulle sijainniltaan hyvin, sillä asun Pirkanmaalla.

Odotan mukavaa työkesää. Työvuoroni nyt ainakin alkuvaiheessa ovat sellaiset, että kovin paljon muuta arkipäivään ei työn lisäksi mahdu.

Olen menossa Suomen Partiolaisten suurleirille Roihuun leirilippukunnan johtajaksi. Sain sen pestin jo vuosi sitten. Onneksi yhdeksän päivän poissaolo sopi myös työnantajalle. En ole aiemmin ollut näin suuren leirin vetovastuussa, mutta avoimin mielin mennään. Homma tehdään parijohtajuutena ja toivottavasti joku katsoo myös meidän perään!

Lihanleikkaus oli Taitaja2016:ssa näytöslajina. Kolmen päivän tapahtumassa aamupäivällä teimme kilpailuosuuden ja iltapäivällä näytöspaloittelun. Voiton kruunasi tieto kesätyöpaikasta! – Yhtään en laittaisi pahakseni, vaikka kesätyö jatkuisi elokuun jälkeenkin!

Jaa