Koko Suomen Atria

21.10.2014
Alkutuotanto Eläinten hyvinvointi Henkilöstö Kotimaisuus & alkuperä

Aloitin työt Atrialla noin kolme ja puoli vuotta sitten, heti valmistumiseni jälkeen. Olen opiskelukavereistani ainoa, joka on pääkaupunkiseudulta lähtenyt. Atrian työntekijöistähän vain pieni osa työskentelee Helsingissä. Suurimmat toimipisteemme ovat Seinäjoella, Kauhajoella, Jyväskylässä, Sahalahdella ja Forssassa. Oma työpöytäni löytyy Seinäjoelta.

Työnantaja, suomalainen lihatalo, tarkoittaa tietysti vähän muutakin kuin työpaikkaa kaukana pääkaupungin hyörinästä. Kun opiskelukaverit nykyisissä työpaikoissaan saattavat käydä vaikka päiväseltään kääntymässä Kööpenhaminassa tai seminaarimatkalla Italiassa, suuntautuvat omat työmatkani esimerkiksi Pielavedelle tai Varkauteen. Mikä on mielestäni ihan mahtavaa, sillä yleensä pääsen näillä reissuilla tapaamaan myös osaavia tuottajiamme.

Tykkään muutenkin matkailla kotimaassa. Olipa kyseessä työmatka tai lomareissu, on pari asiaa joita bongailen aina reissussa. Atrian tilakylttejä löytyy teiden varsilta ihan ympäri maata ja aina silloin hymyilyttää: "Täälläkin on tila, joka on valinnut Atrian yhteistyökumppanikseen".

Toinen asia, jota aina tiellä kulkiessani tarkkailen, ovat meidän eläinkuljetusautomme. Sekin on merkki siitä, että alueella on Atrian tuottajia. Moikkaan näitä autoja aina, sillä kuljetusyrittäjät kuskeineen ovat eräitä tärkeimmistä työntekijöistämme. He tapaavat kaikista säännöllisimmin kaikki tuottajamme ja näkevät mitä tilojen arkeen kuuluu.

Tilakyltin tai eläinkuljetusauton voit tosiaan nähdä missä päin maata tahansa. Atria-ketjussa on yli 6 000 suomalaista tilaa ja parisenkymmentä kuljetusyrittäjää Hangosta Utsjoelle ja Vaasasta Ilomantsiin. Jokainen heistä tekee päivittäin töitä meidän atrialaisten yhteisen päämäärän eteen: Hyvää ruokaa kaikkiin suomalaisten ruokahetkiin.

Jaa

Kirjoittajan kuva
Kirjoittanut

Hanna Holtinkoski

Hanna Holtinkoski työskenteli markkinointipäällikkönä Atrian viennissä.

Lue kirjoittajan muita blogeja