Koulutusohjelman luennoitsijoita

Tutustu Atria 100 Nuorta kokkia -koulutusohjelmaan

Koulutusohjelman luennoitsijoita

Mielenkiintoista mietittävää ja uutta ajateltavaa koulutusohjelmassa on saatu mm. seuraavien luennoitsijoiden johdattelemana:

 Alex Nurmi, kokki, food stylist

Aniko Lehtinen, tuoteaktivointipäällikkö, Sinebrychoff

Arto Rastas, keittiömestari/ravintoloitsija, Helsingin Kulinaarinen Instituutti Ravintolat Villa Hakkari ja Hella & Huone

Atte Vannasmaa, kehitysjohtaja, SOK, Ravitsemiskaupan ketjuohjaus

Charlie Trotter, amerikkalainen kokki ja ravintoloitsija

Elina Seikku, yritysvalmentaja, KTM, Oy Ajamera Ab

Eric Cosset ja Pierre Labalette, Disneyland Parks

Hans Välimäki, tv-kokki, ravintoloitsija ja keittiöpäällikkö

Harri Syrjänen, kokki

Heintz Glöckler, Culinary Art Örebro Universitet Culinary Artistery

Helena Puolakka, Executive Chef, Harvey Nichols

Henri Alén, kokki ja ravintoloitsija

Henrik Poulsen, ruokatuotekehityspäällikkö, Restel Oy

Ilja Björs, ravintoloitsija, Ravintola Juuri

Jaakko Nuutila, keittiömestari

John Buchanan, President & Partner, Lettuce Consulting Group

Juha Lihtonen, päätoimittaja, FINE Wine Magazine

Jukka Saarenpää, Markkinatutkimuspäällikkö, Atria

Jyrki Sukula, Master of pleasures and festivities

Kalle Ruuskanen, yrittäjä ja konsultti

Kari Aihinen, keittiömestari, Ravintola Savoy

Kasperi Saari, Royal Ravintolat Oy

Kim Heiniö, toimitusjohtaja, Soupster Catering & ravintoloitsija, mm. Southpark, Dylan ja Pastor

Kim Kuusi, toimitusjohtaja, Soundslike Oy

Kimmo Jylhä, kokki ja sushiasiantuntija

Makke Martikainen toimitusjohtaja, Pulp Agency

Marcus Samuelsson, Executive Chef

Markus Nikko, Keittiömestari Ja Yrittäjä

Mathias Dahlgren, kokki, Restaurant Bon Lloc

Matti Santala, A21 Cocktail Lounge ja A21 Dining

Matti Wikberg, Ravintoloitsija, Ravintolat Boulevard Social, Bronda, Farang, Farang Stockholm Ja Gaijin

Mika Roito, ravintoloitsija, Ravintelit Bertha, Huber & Pork And More

Mikko Mollberg, Ketjujohtaja, Burger King, Restel Fast Food Oy

Nina Koiranen, ravintolan johtaja, Ravintola Bronda

Pasi Hassinen ja Pertti Kallioinen, ravintoloitsijat, Street Gastro

Patricia Lacon-Siitonen, juhlasuunnittelija, Flow Catering Oy

Pekka Rantamoijanen, yhteisöasiantuntija, markkinointi, Valio Oy

Pekka Salmela, Ravintoloitsija, Ravintelit Bertha, Huber & Pork And More

Pekka Toivanen, muotoilija, toimitusjohtaja, Muotohiomo

Pekka Terävä, keittiömestari ja ravintoloitsija, Ravintola Olo ja Emo, Taidemuseon ravintola Gösta, Serlachius museo

Pipsa Hurmerinta, catering-yrittäjä ja Top Chef -juontaja

Sami Tallberg, keittiömestari ja villiyrttimestari

Sari Nikkola, johtaja, operatiivinen toiminta, Fazer Food Services Oy

Sauli Kemppainen, keittiömestari Hotel Kämp, Hell's Kitchen Suomi

Sedu Koskinen, SK-ravintolat

Simo Routarinne, Näyttelijä

Sirkka-Liisa Ruottinen, Tasavallan Presidentin kanslia

Teemu Aura, keittiömestari, Patisserie Teemu & Markus

Tiina Kähkönen, ravintolatoimenpäällikkö, HYY Ravintolat Oy

Tina Nordström, tv-kokki

Tomi Björck, kokki ja ravintoloitsija, Ravintolat Farang, Gaijin, Boulevard Social ja Bronda

Tommi Tuominen, kokki ja keittiömestari, Ravintola Demo ja Grotesk

Vertti Kivi, sisustusarkkitehti, dSign Vertti Kivi & co

Vickie Kloris, NASA Food in space