Atria 100 Nuorta Kokkia -koulutusohjelman 13. vuosikurssi vuonna 2016!

Atria 100 Nuorta Kokkia -koulutusohjelman 13. vuosikurssi vuonna 2016!

Atria 100 Nuorta Kokkia -koulutusohjelma tarjoaa ruoka-alan tulevaisuuden tekijöille mahdollisuuden kasvattaa tietotaitoaan ja kehittää näkemystään alan huippuammattilaisten evästämänä. Kattavan kokonaiskuvan lisäksi koulutusohjelma tarjoaa tanakan määrän yksityiskohtaisia neuvoja henkilökohtaisen uran rakentamiseen ja kehittämiseen.

 Ruoka on muutakin kuin keittämistä. Se on tuotekehitystä, ideointia, trendien ymmärtämistä, ihmisiä, musiikin valintaa, esiintymistä, opettamista, sisustamista, kovaa työtä, urapäätöksiä, matkustamista, tv-ohjelmia, viljelyä, neuvomista ja vaikka mitä.   

Atria 100 Nuorta Kokkia -koulutusohjelma tarjoaa ruoka-alan tulevaisuuden tekijöille mahdollisuuden kasvattaa tietotaitoaan ja kehittää näkemystään alan huippuammattilaisten evästämänä. Kattavan kokonaiskuvan lisäksi koulutusohjelma tarjoaa tanakan määrän yksityiskohtaisia neuvoja henkilökohtaisen uran rakentamiseen ja kehittämiseen.

Koulutusohjelman aikana olen saanut laajempaa näkökulmaa työhöni ja oppia alani ammattilaisilta. Lisäksi tutustuin mahtaviin ihmisiin, jotka ovat samalla aaltopituudella ja jakavat saman intohimon kohteen. Hakiessani koulutukseen jännitin miten tässä oikein käy, mutta olen tyytyväinen että hain ja näitä kokemuksia en vaihtaisi. Älä harkitse, vaan hae!

- Atria 100 Nuorta Kokkia 2015 -kurssilainen

 

Vuoden 2016 Atria 100 Nuorta Kokkia koostuu kolmesta kahden päivän workshopista, jotka pidetään 3.-4.5., 29.-30.8. ja 3.-4.10.2016. Koulutuspaikkana toimii kokoushotelli Gustavelund Tuusulassa.

Koulutusohjelmaan valitaan joukko 18-25-vuotiaita ruoka-alan ammattilaisia, joilta odotetaan vähintään kahden vuoden työkokemusta ja innokasta asennetta. Koulutusohjelmassa on ollut mukana kokkeja, kylmäkköjä, liha- ja kalatiskin työntekijöitä, leipureita, tarjoilijoita ja muita alan tulevia huippuammattilaisia. Kurssilaisia on ympäri Suomen, joten nuorilla on hieno mahdollisuus oppia toisiltaan sekä luoda uusia kiinnostavia kontakteja.

Koulutusohjelma on kurssilaisille maksuton (sisältää mm. majoituksen ja ruokailut). Järjestämme bussikuljetuksen koulutuspaikkaan Helsingin rautatientorilta.

Kurssin johtajana toimii keittiömestari, opettaja ja monista ruokaohjelmista tuttu Aki Wahlman. Rehtorina toimii Atrian keittiömestari Janne Tirkkonen.

Haku vuoden 2016 koulutusohjelmaan on päättynyt. Hakijat saavat tiedon valinnasta viikolla 14.

Tule sinäkin tekemään omaa tarinaasi!