Natalia Salmelan kaali-possutacot aasialaisittain

Tämän reseptin on takana on mm. Satokausikalenterin toimitusjohtajana lifestyle-bloggaajana tunnettu Natalia Salmela. Kasvisten bosslady kokkasi reseptiä ensimmäistä kertaa kaalien parhaimpana sesonkina. Tällä kertaa Natalian vihanneslokerossa odotti käyttöä hänen oma suosikkinsa, savoijinkaali, mutta reseptiin sopii kuulemma kaali kuin kaali. Ja jos isoja kokonaisia lehtiä ei kaalissa ole enää jäljellä, voi annoksen dekonstruktoida mainiosti myös bowliksi.

 

Natalian kaali-possutacot aasialaisittain

2:lle

valmista alle 10 minuutissa

4 isoa savoijinkaalin lehteä
1/2 pkt Atria Murea & Nopea Possu -suikaleita
100 g riisinuudeleita
2 rkl hoisin-kastiketta
1 tl chilikastiketta
korianteria
limeä
seesaminsiemeniä koristeluun


Irroita savoijinkaalista neljä lehteä, varo repimästä lehtiä rikki. Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan, 1-2 minuuttia kiehuvassa vedessä. Valuta. Sekoita joukkoon hoisin-kastike ja chilikastike. Lisää mukaan Atria Murea & Nopea Possu -suikaleet ja pyöräytä sekaisin. Lado täyte lehtien sisään, purista päälle limeä ja koristele korianterilla ja seesaminsiemenillä. Taita kaalinlehti rullaksi ja syö.

Lisää reseptivinkkejä
Murea & Nopea -suikaleista
LUE LISÄÄ