Marian Murea & Nopea kanawokki

At Maria's -blogia kirjoittava Maria Nurmi loi tämän nopean ja herkullisen wokkireseptin eräänä kiireisenä arki-iltana kun jääkaapissa ei valon lisäksi juuri muuta ollut kuin parhaimmat päivänsä nähnyt kaalin känttyrä, pari porkkanaa, ja paketti Murea & Nopea -kanaa. Vihannekset yhdistettynä valmiiksi kypsennettyyn lihaan ovat paitsi erittäin helppo, myös terveellinen arki-illan ruoka. Tämä resepti toimii hienosti myös hävikin pienentäjänä, sillä kaalin ja porkkanan ohella tähän voi upottaa oikeastaan mitä kasviksia vain.

Marian Murea & Nopea kanawokki

kaalia
2 porkkanaa
2 kevätsipulia
nuudelilevy
öljyä paistamiseen
1 cm pala inkivääriä
1 pkt Atria Murea & Nopea Kanaa
puolikas sitruuna
kuivamaustetta (esim. chili- & lime)
soijaa

-suikaloi kaali, kuori ja suikaloi porkkanat ja siivuta kevätsipulit

-kiehauta vesi vedenkeittimellä ja lisää kulhoon nuudelien päälle

-paista kaalia, porkkanoita ja sipuleita öljyssä, kunnes ne hieman pehmenevät

-lisää raastettu inkivääri ja kanasuikaleet

-valuta nuudelit ja lisää pannulle

-mausta sitruunan mehulla, haluamallasi kuivamausteella (esim. chili & lime -kuivamauste) sekä soijalla

Lisää reseptivinkkejä
Murea & Nopea -suikaleista
LUE LISÄÄ