Atria 100 Nuorta Kokkia - koulutusohjelma ruuan ammattilaisille

Annokset loihditaan käsin, mutta ruoka-alan todellisten huippuammattilaisten menestyksen salaisuus on henkisellä puolella. Se on sekoitus vankkaa tietotaitoa ja vahvaa visiota, ja juuri näihin Atria 100 Nuorta Kokkia antaa eväitä.

Koulutusohjelman johtajana toimii mm. Demo-, Finnjävel-ravintoloistaan tunnettu keittiömestari Tommi Tuominen.

Mistä on kyse?

Atria 100 Nuorta Kokkia -koulutus toteutettiin ensimmäistä kertaa vuonna 2003, Atrian 100-vuotisjuhlien kunniaksi. Koulutus oli heti syntyessään niin suuri menestys, että sitä on järjestetty siitä lähtien.

Koulutusohjelma tarjoilee kurssilaisille uusia ideoita, näkökulmia, verkostoja, ystäviä ja elämyksiä. Luvassa on mm. vierailut nautatilalle ja Kyrö Distillery Companyn tislaamoon, sekä tietysti paljon hyvää ruokaa.

Koulutusohjelman luennoitsijat ovat pitkiä uria alalla tehneitä rautaisia ammattilaisia, sekä nuorempia, tämän hetken kuumimpia nimiä. Luvassa on mm. vinkkejä oman henkilöbrändin rakentamiseen, konseptointiin sekä äänen hyödyntämiseen ravintolatilassa.

Opiskelijät pääsevät myös suunnittelemaan ja toteuttamaan pop up -ravintolat joukkueissa tutor chefin johdolla.

Kenelle koulutusohjelma on tarkoitettu?

Vaatimukset tärkeysjärjestyksessä:

  1. Haluat olla ruoka-alan huippuammattilainen
  2. Sinulla on asenne kohdallaan
  3. Olet täysi-ikäinen, mutta et yli kolmenkympin
  4. Muutaman vuoden työkokemus on plussaa, mutta ei välttämätöntä

Mitä on luvassa: Tietoa, taitoa ja tarinoita. Uusia ideoita, uusia näkökulmia ja uusia ystäviä. Kokeneiden ammattilaisten ja huippuosaajien apua. Ehkäpä tulevia kollegoita. Paljon yhdessäoloa, keskusteluja ja hauskanpitoa. Elämyksiä ja hyviä makuja.

Haku koulutusohjelmaan käynnistyy toukokuussa. Koulutusohjelma toteutetaan syksyllä.

Hinta: 0 €

"Ainutlaatuinen mahdollisuus päästä mukaan koulutukseen, joka tuo Suomen kovimmat tekijät aivan silmiesi eteen. Tämän lisäksi pääset vielä verkostoitumaan kollegoiden kanssa ja luomaan suhteita."  Atria 100 Nuorta Kokkia -kurssilainen

 

Miksi kannattaa hakea?

Aiempien vuosikurssien opiskelijat kertovat:

Miksi kannattaa hakea?

Haluatko katsoa videon?
Hyväksy markkinointievästeet täällä.