Voita sparraus-/ideointitiimi ravintolaasi - Haku käynnissä nyt!

Atria 100 Nuorta Kokkia –koulutusohjelma on Atrian järjestämä täydennyskoulutus ruoka-alan intohimoisille ammattilaisille. Koulutusohjelman johtajana toimii mm. Demo-, Ultima-, Grotesk-, ja Sue Ellen -ravintoloistaan tunnettu Tommi Tuominen.

Osana opintojaan opiskelijat jalkautuvat maanantaina 28.10. ravintolakentälle, missä he suorittavat  ideointi- tai sparraustehtävän ravintolan tarpeiden mukaan. Opiskelijat työskentelevät 4-5 hengen joukkueissa ja heidän apunaan toimii myös valmentaja.

Tänä vuonna valmentajina toimivat:

Maija Ijäs, ravintolatoimenjohtaja, Modern Love Ravintolat (Putte’s, Jackie’s, Pontus, Atelje Finne)

Tanja Löppönen, ravintolayrittäjä, Puotilan kartano

Tomi Nevala, keittiömestari, maailmanennätysgrillaaja, kehityspäällikkö, Atria Suomi Oy

Ville Relander, ravintoloitsija, The Cock, Holiday Bar ja Yes Yes Yes

Helsingin seudulla sparraus ja ideointi voidaan toteuttaa ravintolan tiloissa. Mikäli ravintola toimii kauempana, kutsutaan ravintolan edustajat ja nuoret kokit valmentajineen koulutuspaikkana toimivaan Original Sokos Hotel Presidenttiin.

Olisiko teidän ravintolassa käyttöä uusille ideoille tai sparrareille?
Täytä hakulomake täällä!

 

Atria 100 Nuorta Kokkia - Kokkaa oma menestystarinasi!

Atria 100 Nuorta Kokkia -koulutus toteutettiin ensimmäistä kertaa 16 vuotta sitten, Atrian 100-vuotisjuhlien kunniaksi. Koulutus oli jo syntyessään niin menestys, että sitä on järjestetty siitä lähtien. Tähän mennessä Atria on kouluttanut jo reilusti yli 1000 nuorta. 

Viime vuonna koulutusohjelmaa uudistettiin isosti, vastaamaan vielä paremmin juuri tämän päivän nuorten kokkien tarpeisiin. Nyt opiskelijat pääsevät kokemaan ja tekemään enemmän. Luvassa on mm. käytännön case-tehtävät ravintoloille, vierailu nautatilalle ja tislaamoon, sekä paljon herkullista ruokaa.

 

Mistä on kyse?

Annokset loihditaan käsin, mutta ruoka-alan todellisten huippuammattilaisten menestyksen salaisuus on henkisellä puolella. Se on sekoitus vankkaa tietotaitoa ja vahvaa visiota, ja juuri näihin Atria 100 Nuorta Kokkia antaa eväitä. Atria 100 Nuorta Kokkia on kokkikoulu,  jossa kaivaudutaan kokkausta syvemmälle.

Luennoitsijat ovat pitkiä uria alalla tehneitä rautaisia ammattilaisia, sekä nuorempia, tämän hetken kuumimpia nimiä. Tänä vuonna mukana ovat mm. pitkään Englannissa vaikuttanut, tällä hetkellä Savoyta luotsaava Helena Puolakka sekä itsekin koulutusohjelmassa aikoinaan opiskellut Henri Alén. Koulutusohjelma tarjoilee kurssilaisille uusia ideoita, näkökulmia, frendejä ja elämyksiä. Luvassa on vierailuja mielenkiintoisiin kohteisiin sekä tietysti hyvää ruokaa.

Koulutusohjelman johtajana toimii mm. Demo-, Finnjävel- ja Ultima-ravintoloistaan tunnettu keittiömestari Tommi Tuominen.

Ketkä voivat hakea?

Vaatimukset tärkeysjärjestyksessä:

  1. Haluat olla ruoka-alan huippuammattilainen
  2. Sinulla on asenne kohdallaan
  3. Olet täysi-ikäinen, mutta et yli kolmenkympin
  4. Muutaman vuoden työkokemus on plussaa, mutta ei välttämätöntä

Mitä on luvassa: Tietoa, taitoa ja tarinoita. Uusia ideoita, uusia näkökulmia ja uusia ystäviä. Kokeneiden ammattilaisten ja huippuosaajien apua. Ehkäpä tulevia kollegoita. Paljon yhdessäoloa, keskusteluja ja hauskanpitoa. Elämyksiä ja hyviä makuja.

Hinta: 0 €

Koulutuspäivät:

26.-27.8.2019 (Helsinki)

30.9.2019 (Pohjanmaa)

28.-29.10.2019 (Helsinki)

Voit lukea lisää koulutusohjelmasta täältä.

Haku vuoden 2020 vuosikurssille käynnistyy alkukesällä.

 

"Ainutlaatuinen mahdollisuus päästä mukaan koulutukseen, joka tuo suomen kovimmat tekijät aivan sielmiesi eteen. Tämän lisäksi pääset vielä verkostoitumaan kollegoiden kanssa ja luomaan suhteita."  Atria 100 Nuorta Kokkia -kurssilainen

Miksi kannattaa hakea?

Aiempien vuosikurssien opiskelijat kertovat:

Miksi kannattaa hakea?