Atria 100 Nuorta Kokkia - Kokkaa oma menestystarinasi!

Atria 100 Nuorta Kokkia -koulutus toteutettiin ensimmäistä kertaa 15 vuotta sitten, Atrian 100-vuotisjuhlien kunniaksi. Koulutus oli jo syntyessään niin menestys, että sitä on järjestetty siitä lähtien. Tähän mennessä Atria on kouluttanut jo yli 1000 nuorta.  Nyt, 15. vuosikerran kunniaksi on aika uudistaa koulutusohjelmaa!

Annokset loihditaan käsin, mutta ruoka-alan todellisten huippuammattilaisten menestyksen salaisuus on henkisellä puolella. Se on sekoitus vankkaa tietotaitoa ja vahvaa visiota, ja juuri näihin Atria 100 Nuorta Kokkia antaa eväitä. Atria 100 Nuorta Kokkia on kokkikoulu,  jossa kaivaudutaan kokkausta syvemmälle.

Luennoitsijat ovat pitkiä uria alalla tehneitä rautaisia ammattilaisia, sekä nuorempia, tämän hetken kuumimpia nimiä. Tänä vuonna mukana ovat mm. pitkään Englannissa vaikuttanut Helena Puolakka, Jarno "Duudson" Laasanen" sekä itsekin koulutusohjelmassa aikoinaan opiskelleet Henri Alén ja Alex Nurmi. Koulutusohjelma tarjoilee kurssilaisille uusia ideoita, näkökulmia, frendejä ja elämyksiä. Luvassa on vierailuja mielenkiintoisiin kohteisiin sekä tietysti hyvää ruokaa.

Koulutusohjelman johtajana toimii mm. Demo-, Finnjävel- ja Ultima-ravintoloistaan tunnettu keittiömestari Tommi Tuominen.

Ketkä voivat hakea?

Vaatimukset tärkeysjärjestyksessä:

  1. Haluat olla ruoka-alan huippuammattilainen
  2. Sinulla on asenne kohdallaan
  3. Olet täysi-ikäinen, mutta et yli kolmenkympin
  4. Muutaman vuoden työkokemus on plussaa, mutta ei välttämätöntä

Mitä on luvassa: Tietoa, taitoa ja tarinoita. Uusia ideoita, uusia näkökulmia ja uusia ystäviä. Kokeneiden ammattilaisten ja huippuosaajien apua. Ehkäpä tulevia kollegoita. Paljon yhdessäoloa, keskusteluja ja hauskanpitoa. Elämyksiä ja hyviä makuja.

Hinta: 0 €

Koulutuspäivien ajankohdat: 27.-28.8., 25.9. ja 29.-30.10.2018

Voit lukea lisää koulutusohjelmasta täältä.

Hae mukaan tästä.

"Ainutlaatuinen mahdollisuus päästä mukaan koulutukseen, joka tuo suomen kovimmat tekijät aivan sielmiesi eteen. Tämän lisäksi pääset vielä verkostoitumaan kollegoiden kanssa ja luomaan suhteita."  Atria 100 Nuorta Kokkia -kurssilainen

Miksi kannattaa hakea?

Aiempien vuosikurssien opiskelijat kertovat:

Miksi kannattaa hakea?