Tule sinäkin tekemään omaa tarinaasi!

Haku Atria 100 Nuorta Kokkia -koulutuksen 14. vuosikurssille on käynnissä 12.2.2017 saakka.

Annokset loihditaan käsin, mutta ruoka-alan ammattilaisten todellinen menestysresepti löytyy henkiseltä puolelta. Se on sekoitus vankkaa tietotaitoa ja vahvaa omaa visiota. Tässä on mahdollisuutesi osallistua kokkikouluun, jossa ei kokata, vaan kaivaudutaan syvemmälle.

Ymmärrätkö ruoka-alan trendit? Millainen esiintyjä olet? Osaatko huomioida musiikin merkityksen ravintolan tunnelmassa? Ymmärrätkö miten sisustus vaikuttaa makuelämykseen ja asiakaskokemukseen? Entä miten juomat? Tiedätkö kuinka kovaa työtä menestyminen ruoka-alalla todella vaatii? (Vinkki: todella kovaa)

Atria 100 Nuorta Kokkia -koulutusohjelma tarjoaa ruoka-alan tuleville huippuammattilaisille mahdollisuuden laajentaa tietopankkejaan useasta eri näkökulmasta. Luennoitsijat ovat pitkiä uria alalla tehneitä rautaisia ammattilaisia, sekä nuorempia, tämän hetken kuumia nimiä.

Kurssin johtajana toimii keittiömestari, useasta ruokaohjelmasta tuttu Aki Wahlman.

Paikkana toimii hurmaava Kokoushotelli Gustavelund Tuusulassa.

Ohjelma on osallistujille maksuton, sisältäen kurssiohjelman, hotellimajoituksen, ruokailut sekä bussikuljetuksen Helsingin rautatientorilta.

Aikataulu:

  • Hakuaika 12.2. saakka
  • Valinnat ja oppilaspaikan vahvistus 28.2. mennessä
  • Koulutus #1: 27.-28.3.
  • Koulutus #2: 15.-16.5.
  • Koulutus #3: 4.-5.9.

Kouluttajat 2017

Tänä vuonna koulutusohjelmassa luennoivat mm. Radio Helsingistä ja Punavuori Gourmet -blogistaan tuttu olutspesialisti Anikó Lehtinen, ruoka-alan moniosaaja ja Atria 100 Nuorta kokkia -alumni, Mitä tänään syötäisiin -ohjelman Alex Nurmi, opiskelijoiden jokavuotinen suosikki, uudesta Kokkisodastakin tuttu Tommi Tuominen, sekä the one and only, ensimmäisen vuosikurssin stipendiaatti Henkka Alén. Loput luennoitsijat ja tarkka ohjelma ilmoitetaan koulutusohjelmaan valituille myöhemmin.

Ketkä voivat hakea?

Vaatimukset tärkeysjärjestyksessä:

  1. Haluat olla ruoka-alan huippuammattilainen
  2. Sinulla on asenne kohdallaan
  3. Olet täysi-ikäinen, mutta vielä alle kolmenkympin
  4. Parin vuoden työkokemus on plussaa, mutta ei välttämätöntä

Saat: Tietoa, taitoa ja tarinoita. Uusia ideoita, uusia näkökulmia ja uusia ystäviä. Kokeneiden ammattilaisten ja huippuosaajien apua. Ehkäpä tulevia kollegoita. Paljon yhdessäoloa, keskusteluja ja hauskanpitoa. Hyviä makuja, illallisia ja tietenkin grillijuhlat.

Hinta: 0 €

Hakuaika päättyy 12.2.2017.

Hae mukaan tästä!

"Ainutlaatuinen mahdollisuus päästä mukaan koulutukseen, joka tuo suomen kovimmat tekijät aivan sielmiesi eteen. Tämän lisäksi pääset vielä verkostoitumaan kollegoiden kanssa ja luomaan suhteita."
- Atria 100 Nuorta Kokkia 2015 -kurssilainen

Kaipaatko vielä lisää vakuuttelua?