Atria 100 Nuorta Kokkia - Kokkaa oma menestystarinasi!

Atria 100 Nuorta Kokkia -koulutus toteutettiin ensimmäistä kertaa 15 vuotta sitten, Atrian 100-vuotisjuhlien kunniaksi. Koulutus oli jo syntyessään niin menestys, että sitä on järjestetty siitä lähtien. Tähän mennessä Atria on kouluttanut jo yli 1000 nuorta.  Nyt, 15. vuosikerran kunniaksi on aika uudistaa koulutusohjelmaa!

Annokset loihditaan käsin, mutta ruoka-alan ammattilaisten todellinen menestysresepti löytyy henkiseltä puolelta. Se on sekoitus vankkaa tietotaitoa ja vahvaa visiota, ja juuri näihin Atria 100 Nuorta Kokkia antaa eväitä. Atria 100 Nuorta Kokkia on kokkikoulu,  jossa kaivaudutaan kokkausta syvemmälle.

Koulutusohjelma tarjoaa ruoka-alan tuleville huippuammattilaisille mahdollisuuden laajentaa tietopankkejaan useasta eri näkökulmasta. Luennoitsijat ovat pitkiä uria alalla tehneitä rautaisia ammattilaisia, sekä nuorempia, tämän hetken kuumimpia nimiä. Opiskelijat pääsevät myös tutustumaan erilaisiin paikkoihin joista ruoka tulee, joissa siitä puhutaan ja joissa sitä kokataan.

Ketkä voivat hakea?

Vaatimukset tärkeysjärjestyksessä:

  1. Haluat olla ruoka-alan huippuammattilainen
  2. Sinulla on asenne kohdallaan
  3. Olet täysi-ikäinen, mutta et yli kolmenkympin
  4. Muutaman vuoden työkokemus on plussaa, mutta ei välttämätöntä

Mitä on luvassa: Tietoa, taitoa ja tarinoita. Uusia ideoita, uusia näkökulmia ja uusia ystäviä. Kokeneiden ammattilaisten ja huippuosaajien apua. Ehkäpä tulevia kollegoita. Paljon yhdessäoloa, keskusteluja ja hauskanpitoa. Elämyksiä ja hyviä makuja.

Hinta: 0 €

Haku vuoden 2018 vuosikurssille käynnistyy toukokuussa.

"Ainutlaatuinen mahdollisuus päästä mukaan koulutukseen, joka tuo suomen kovimmat tekijät aivan sielmiesi eteen. Tämän lisäksi pääset vielä verkostoitumaan kollegoiden kanssa ja luomaan suhteita."
- Atria 100 Nuorta Kokkia -kurssilainen

Miksi kannattaa hakea?

Aiempien vuosikurssien opiskelijat kertovat:

Miksi kannattaa hakea?