Atria 100 Nuorta Kokkia - Kokkaa oma menestystarinasi!

Atria 100 Nuorta Kokkia -koulutus toteutettiin ensimmäistä kertaa vuonna 2003 Atrian 100-vuotisjuhlien kunniaksi. Koulutus oli jo syntyessään niin menestys, että sitä on järjestetty siitä lähtien. Tähän mennessä Atria on kouluttanut jo yli 1000 nuorta. 

Annokset loihditaan käsin, mutta ruoka-alan ammattilaisten todellinen menestysresepti löytyy henkiseltä puolelta. Se on sekoitus vankkaa tietotaitoa ja vahvaa omaa visiota. Atria 100 Nuorta Kokkia on kokkikoulu, jossa ei kokata, vaan kaivaudutaan syvemmälle.

Ymmärrätkö ruoka-alan trendit? Millainen esiintyjä olet? Osaatko huomioida musiikin merkityksen ravintolan tunnelmassa? Ymmärrätkö miten sisustus vaikuttaa makuelämykseen ja asiakaskokemukseen? Entä miten juomat? Tiedätkö kuinka kovaa työtä menestyminen ruoka-alalla todella vaatii? (Vinkki: todella kovaa)

Atria 100 Nuorta Kokkia -koulutusohjelma tarjoaa ruoka-alan tuleville huippuammattilaisille mahdollisuuden laajentaa tietopankkejaan useasta eri näkökulmasta. Luennoitsijat ovat pitkiä uria alalla tehneitä rautaisia ammattilaisia, sekä nuorempia, tämän hetken kuumia nimiä.

Kurssin johtajana toimii keittiömestari, useasta ruokaohjelmasta tuttu Aki Wahlman.

Paikkana toimii Kokoushotelli Gustavelund Tuusulassa.

Ohjelma on osallistujille maksuton, sisältäen kurssiohjelman, hotellimajoituksen, ruokailut sekä bussikuljetuksen Helsingin rautatientorilta.

Aikataulu vuonna 2017:

  • Koulutus #1: 27.-28.3.
  • Koulutus #2: 15.-16.5.
  • Koulutus #3: 4.-5.9.

Kouluttajat 2017

Vuonna 2017 koulutusohjelmassa luennoivat mm. Radio Helsingistä ja Punavuori Gourmet -blogistaan tuttu olutspesialisti Anikó Lehtinen, ruoka-alan moniosaaja ja Atria 100 Nuorta kokkia -alumni, Mitä tänään syötäisiin -ohjelman Alex Nurmi, opiskelijoiden jokavuotinen suosikki, uudesta Kokkisodastakin tuttu Tommi Tuominen, sekä the one and only, ensimmäisen vuosikurssin stipendiaatti Henkka Alén.

Ketkä voivat hakea?

Vaatimukset tärkeysjärjestyksessä:

  1. Haluat olla ruoka-alan huippuammattilainen
  2. Sinulla on asenne kohdallaan
  3. Olet täysi-ikäinen, mutta vielä alle kolmenkympin
  4. Parin vuoden työkokemus on plussaa, mutta ei välttämätöntä

Mitä on luvassa: Tietoa, taitoa ja tarinoita. Uusia ideoita, uusia näkökulmia ja uusia ystäviä. Kokeneiden ammattilaisten ja huippuosaajien apua. Ehkäpä tulevia kollegoita. Paljon yhdessäoloa, keskusteluja ja hauskanpitoa. Hyviä makuja, illallisia ja tietenkin grillijuhlat.

Hinta: 0 €

Haku vuoden 2018 vuosikurssille käynnistyy alkuvuodesta.

"Ainutlaatuinen mahdollisuus päästä mukaan koulutukseen, joka tuo suomen kovimmat tekijät aivan sielmiesi eteen. Tämän lisäksi pääset vielä verkostoitumaan kollegoiden kanssa ja luomaan suhteita."
- Atria 100 Nuorta Kokkia 2015 -kurssilainen