Atria 100 Nuorta Kokkia - Kokkaa oma menestystarinasi!

Annokset loihditaan käsin, mutta ruoka-alan todellisten huippuammattilaisten menestyksen salaisuus on henkisellä puolella. Se on sekoitus vankkaa tietotaitoa ja vahvaa visiota, ja juuri näihin Atria 100 Nuorta Kokkia antaa eväitä. Atria 100 Nuorta Kokkia on kokkikoulu, jossa kaivaudutaan kokkausta syvemmälle.

Koulutusohjelman johtajana toimii mm. Demo-, Finnjävel- ja Ultima-ravintoloistaan tunnettu keittiömestari Tommi Tuominen.

Mistä on kyse?

Atria 100 Nuorta Kokkia -koulutus toteutettiin ensimmäistä kertaa 17 vuotta sitten, Atrian 100-vuotisjuhlien kunniaksi. Koulutus oli heti syntyessään niin suuri menestys, että sitä on järjestetty siitä lähtien.

Koulutusohjelma tarjoilee kurssilaisille uusia ideoita, näkökulmia, verkostoja, ystäviä ja elämyksiä. Luvassa on mm. vierailut nautatilalle ja Kyrö Distillery Companyn tislaamoon, sekä tietysti paljon hyvää ruokaa.

Koulutusohjelman luennoitsijat ovat pitkiä uria alalla tehneitä rautaisia ammattilaisia, sekä nuorempia, tämän hetken kuumimpia nimiä. Tänä vuonna mukana ovat mm. Bocuse d’Or -kilpailuun osallistunut keittiömestari Matti Jämsén sekä yritys- ja konseptimuotoilija Kalle Ruuskanen.

Koko homma huipentuu Turun Ruoka- ja Viinimessuille, mihin opiskelijat pistävät joukkueina pystyyn pop up -ravintolat. Pop upin ja sen ruokatuotteen suunnittelussa kullakin joukkueella on tukena oma tutor chef. Tutor chefeinä toimivat Kozeen Shiwan, Tommi Tuominen ja Linnea Vihonen.

Ketkä voivat hakea?

Vaatimukset tärkeysjärjestyksessä:

  1. Haluat olla ruoka-alan huippuammattilainen
  2. Sinulla on asenne kohdallaan
  3. Olet täysi-ikäinen, mutta et yli kolmenkympin
  4. Muutaman vuoden työkokemus on plussaa, mutta ei välttämätöntä

Mitä on luvassa: Tietoa, taitoa ja tarinoita. Uusia ideoita, uusia näkökulmia ja uusia ystäviä. Kokeneiden ammattilaisten ja huippuosaajien apua. Ehkäpä tulevia kollegoita. Paljon yhdessäoloa, keskusteluja ja hauskanpitoa. Elämyksiä ja hyviä makuja.

Hinta: 0 €

Koulutuspäivät:

17.-18.8.2020 Helsinki

10.9.2020 Pohjanmaa

1.-4.10.2020 Turku. Jokainen opiskelija on paikalla kaksi päivää, päivät ilmoitetaan osallistujille ensimmäisessä workshopissa.

 

Hae mukaan täällä. Haku sulkeutuu 7.6.2020.

 

"Ainutlaatuinen mahdollisuus päästä mukaan koulutukseen, joka tuo Suomen kovimmat tekijät aivan sielmiesi eteen. Tämän lisäksi pääset vielä verkostoitumaan kollegoiden kanssa ja luomaan suhteita."  Atria 100 Nuorta Kokkia -kurssilainen


Miksi kannattaa hakea?

Aiempien vuosikurssien opiskelijat kertovat:

Miksi kannattaa hakea?