Takaisin hakutuloksiin

Puolukkarahka

Arvioi resepti:
 (2)
4

Vinkki

Voit käyttää vispikerman tilalla vaahtoutuvaa vaniljakastiketta.

5 annosta

Annosmäärä

5

Valmistusaika

20 min
Gluteeniton
rahka; rahkaa; rahkat; puolukat; puolukka; puolukkarahka;
Gluteeniton

Raaka-aineet

2 dl vispikermaa
250 g maitorahkaa
2 dl puolukoita
1/2 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
2 rkl (puolukkalikööriä)

Valmistusohje

Vatkaa kerma kovaksi vaahdoksi. Lisää siihen maitorahka. Hienonna puolukat sauvasekoittimella. Lisää puolukkasoseeseen sokerit. Yhdistä lopuksi aineet ja mausta halutessasi puolukkaliköörillä. Tarjoile kylmänä jälkiruokamaljoista.

Lukijoiden kommentit

Tätä sivua ei ole vielä kommentoitu.




Sähköpostiosoitteesi välittyy vain viestin tarkastajalle, eikä tule näkyviin kommentoinnin yhteydessä.

Huomioithan, että tarkastamme kaikki lähetetyt kommentit. Viestisi on luettavissa keskustelualueelta tarkastuksen jälkeen. Keskustelualueita ylläpidetään arkisin klo 9-16. Muina aikoina jätetyt viestit jäävät jonoon.

 Atria Mestarit suosittelevat

 Reseptiin sopivat tuotteet

Ei suosituksia

 Näitä muut ovat katsoneet