Takaisin hakutuloksiin

Grillimakkaraa salaatin ja valkosipulikastikkeen kera

Arvioi resepti:
 (6)
2
4 annosta

Annosmäärä

4

Valmistusaika

30 min
Laktoositon
grillattu; grillattua; grillattuja; grillatut; grillimakkara; grillimakkaraa; grillimakkarat;
Laktoositon

Raaka-aineet

1 pkt Atria 400g A-lk Grillimakkara
1 kerä jääsalaattia
10 kirsikkatomaattia
200 g kurkkua
1 nippu ruohosipulia
3 valkosipulinkynttä
4 rkl sitruuna(täys)mehua
2 rkl sinappia
1 dl kylmäpuristettua rypsiöljyä
1/2 tl suolaa

vaaleaa leipää (200 g)

(rypsi)öljyä (25 g

Valmistusohje

Leikkaa makkaraan pieniä viiltoja ja grillaa makkarat. Revi salaatti ja ruohosipuli kulhoon, sekoita joukkoon halkaistut kirsikkatomaatit ja kuutioitu kurkku. Kuori valkosipulin kynsi tehosekoittimen kulhoon, lisää sitruunamehu ja sinappi ja sekoita sauvasekoittimen täydellä teholla kaataen rypsiöljy ohuena nauhana joukkoon. Pirskottele salaatin päälle ja mausta suolalla. Sivele leipäviipaleita öljyllä ja grillaa rapeiksi.

Lukijoiden kommentit




Sähköpostiosoitteesi välittyy vain viestin tarkastajalle, eikä tule näkyviin kommentoinnin yhteydessä.

Huomioithan, että tarkastamme kaikki lähetetyt kommentit. Viestisi on luettavissa keskustelualueelta tarkastuksen jälkeen. Keskustelualueita ylläpidetään arkisin klo 9-16. Muina aikoina jätetyt viestit jäävät jonoon.

 Atria Mestarit suosittelevat

 Reseptiin sopivat tuotteet

 Näitä muut ovat katsoneet