Takaisin hakutuloksiin

Marinoidut paprikat

Arvioi resepti:
 (0)
0
5 annosta

Annosmäärä

5

Valmistusaika

20 min
Laktoositon Gluteeniton
paprika; paprikaa; marinoitu; marinoidut; marinoituja; lisäke; lisuke; lisuketta; lisukkeet; lisäkettä; lisäkkeet;
Laktoositon Gluteeniton

Raaka-aineet

2 kpl paprikaa
2 kpl valkosipulin kynsiä
1 kpl keltasipulia

MARINADI
1/2 dl rypsiöljyä
1/2 dl sitruunamehua
1 rkl sokeria
1/2 tl mustapippurirouhetta
1/2 tl suolaa
1/2 tl salviaa

Valmistusohje

Kuutioi paprika reiluiksi lohkoiksi. Kiehauta ne sen jälkeen sipulien kera suolalla maustetussa vedessä, jäähdytä ja kaada päälle marinadi. Säilytä jääkaapissa yön yli ennen tarjoamista.

Marinadi:
Sekoita marinadiainekset eli öljy, sitruunamehu, sokeri, mustapippuri, suola ja salvia keskenään ja kaada paprikoiden päälle.

Lukijoiden kommentit

Tätä sivua ei ole vielä kommentoitu.




Sähköpostiosoitteesi välittyy vain viestin tarkastajalle, eikä tule näkyviin kommentoinnin yhteydessä.

Huomioithan, että tarkastamme kaikki lähetetyt kommentit. Viestisi on luettavissa keskustelualueelta tarkastuksen jälkeen. Keskustelualueita ylläpidetään arkisin klo 9-16. Muina aikoina jätetyt viestit jäävät jonoon.

 Atria Mestarit suosittelevat

 Reseptiin sopivat tuotteet

Ei suosituksia

 Näitä muut ovat katsoneet