Takaisin hakutuloksiin

Grillatut marinettipihvit ja peruna-sipulinyytit

Arvioi resepti:
 (0)
0

Vinkki

Grillaa peruna-sipulisekoitus folionyytin sijaan kannellisessa foliovuoassa, joita saa erikokoisina.

8 annosta

Annosmäärä

8

Valmistusaika

20 min
Gluteeniton
marinetti; pihvi; peruna; sipuli; nyytti; marinetit; marinetteja; pihvit; pihvejä; perunaa; keltasipuli; sipulia; peruna-sipulisekoitus; marinettipihvit; marinettipihvi; marinettipihvejä; nyytit; nyyttejä; nyytti; peruna-sipulinyytit;
Gluteeniton

Raaka-aineet

2 pkt Atria 400g Perinteinen Marinetti
800 g peruna-sipulisekoitusta (pakaste)
1 pkt Atria 140g Suomalainen Pekoni
3 dl ruokakermaa 5%
1 tl suolaa
1/4 tl mustapippurirouhetta
1/2 dl persiljaa

Valmistusohje

Tee alumiinifoliosta neliön muotoisia paloja 8 kpl. Laita folioon ensin pekoni, sitten peruna-sipulisekoitus ja mausteet. Tee foliosta nyytti ja kaada lopuksi jokaiseen nyyttiin loraus ruokakermaa. Sulje nyytit ja aseta kuumaan grilliin noin 20 minuutiksi. Grillaa samalla grillissä Marinettipihvit noin 5 minuuttia molemmin puolin. Avaa nyytit, ripottele pinnalle hienonnettua persiljaa ja tarjoa pihvien kanssa.

Lukijoiden kommentit




Sähköpostiosoitteesi välittyy vain viestin tarkastajalle, eikä tule näkyviin kommentoinnin yhteydessä.

Huomioithan, että tarkastamme kaikki lähetetyt kommentit. Viestisi on luettavissa keskustelualueelta tarkastuksen jälkeen. Keskustelualueita ylläpidetään arkisin klo 9-16. Muina aikoina jätetyt viestit jäävät jonoon.

 Atria Mestarit suosittelevat

 Reseptiin sopivat tuotteet

 Näitä muut ovat katsoneet